top of page

Amigos is een jonge club in Abcoude, met een bloeiende jeugdafdeling en seniorenteams. Vanaf september kunnen de leden spelen in onze eigen zaal op ons nieuwe vaste honk in Abcoude. Aan het einde van elk seizoen stellen we de nieuwe teams samen. Bekijk hieronder onze huidige ster-teams!

ONZE TEAMS

Deze club is ontstaan voor onze kinderen. Waarom? Omdat wij zelf in onze jeugd ongelooflijk veel plezier hebben beleefd op het basketbalveld en wij vonden dat er een basketbalclub moest komen. Het plezier zat hem niet in het winnen van wedstrijden, maar de beleving van met je teamgenootjes functioneren binnen een team en club op het veld maar zeker ook buiten het veld. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Social Media of kom ons gewoon lekker aanmoedigen tijdens een wedstrijd.

BLIJF OP DE HOOGTE

EN VOLG ONS OP

SOCIAL MEDIA!

  • Instagram

ONZE TEAMS

JONGENS U10-1

MIX U10-2

MIX U12

MIX U14

MIX U16

ONZE SCHEIDSRECHTERS

Bij basketbal fluiten er 2 scheidsrechters, die spelbegeleiders genoemd worden. Zij hebben een duidelijke taakverdeling op het veld, zodat ze zoveel mogelijk overzicht over het hele spel houden. Bij onze vereniging, maar ook bij andere verenigingen, fluiten soms minder ervaren scheidsrechters, die het nog moeten leren. We vragen dan ook nadrukkelijk aan iedereen om met de scheidsrechters veel geduld te hebben, altijd respect te tonen en zeker niet publiekelijk de scheidsrechter agressief toe te spreken. Het zijn altijd vrijwilligers, die hun vrije tijd inzetten om de wedstrijden van onze teams mogelijk te maken. En het zijn ook mensen, die fouten maken en niet alles goed zien of goed interpreteren.

Wedstrijden

Basketbal is een teamsport, wij laten onze teams nooit in de steek. Het kan weleens voorkomen dat je verhinderd bent voor een wedstrijd. Geef dit uiterlijk donderdag voorafgaand aan de wedstrijddag rechtstreeks door aan de trainer/coach (niet via de groepsapp). Wil je meer weten? Stuur een mail naar: wedstijdsecretariaat@abcamigos.nl

Afmelden trainingen

Van de teamspelers verwachten wij een verplichte aanwezigheid. Hierbij geldt dat je tijdig (minimaal 1-2 dagen van tevoren) afmeldt als je onverhoopt verhinderd bent.

Ook hier niet via de groepsapp, maar rechtstreeks bij de trainer/coach.

SAMEN MET ONZE PARTNERS & SPONSORS

SAMEN MET ONZE PARTNERS

&

SPONSORS

bottom of page